Mail algemeen
info@intveenadvocaten.nl

Alphen a/d Rijn
0172 - 47 56 77

Waddinxveen
0182- 61 36 22

Inloopspreekuur Waddinxveen

Inloopspreekuur

Wij hebben iedere week op donderdag tussen 17:30 uur en 18:30 uur een open inloopspreekuur in Waddinxveen. Wij ontvangen u graag op afspraak op onze bezoeklocatie in het Baccara-gebouw.

Zowel particulieren als ondernemers kunnen terecht op ons inloopspreekuur in Waddinxveen. Eén van onze advocaten zal u te woord staan en uw juridische vragen beantwoorden.

Omdat onze bezoeklocatie in Waddinxveen niet permanent bemand is, verzoeken wij u even contact met ons op te nemen om een afspraak te maken voor het inloopspreekuur in Waddinxveen. U kunt tijdens dit inloopspreekuur, met andere woorden, niet zonder afspraak binnenlopen, omdat u dan het risico loopt dat niemand aanwezig is.

Tijdens het inloopspreekuur kunt u gedurende ongeveer een kwartier kosteloos advies van een advocaat krijgen. Dit is voldoende voor een kort advies of voor beantwoording van minder complexe vragen. Mocht u aan dit kwartier niet voldoende hebben, dan kunt u altijd met de advocaat bespreken wat de mogelijkheden zijn voor voortgezette juridische ondersteuning.

Bent u ondernemer? In dat geval kunt u op ons algemeen inloopspreekuur in Waddinxveen terecht, maar ook op ons speciale inloopspreekuur voor ondernemers. Ook dat is op donderdag, en dan van 16:30 uur tot 17:30 uur in Alphen aan den Rijn.

Klikt u op de volgende link voor de adresgegevens en routebeschrijving van ons kantoor in Waddinxveen.

© Copyright 2021 In ‘t Veen Advocaten