Mail algemeen
info@intveenadvocaten.nl

Alphen a/d Rijn
0172 - 47 56 77

Waddinxveen
0182- 61 36 22

Algemeen inloopspreekuur

Algemeen inloopspreekuur

Elke donderdag van 17:30 uur tot 18:30 uur houden wij in Alphen aan den Rijn een gratis algemeen inloopspreekuur. Zowel particulieren als ondernemers kunnen hier zonder afspraak terecht. Eén van onze advocaten zal u te woord staan en uw juridische vragen beantwoorden.

U wordt aangeraden van tevoren even te bellen indien u langs wilt komen, maar dit is niet vereist. Indien u echter voorafgaand aangeeft over wat voor zaak u wilt spreken, kunnen wij trachten ervoor te zorgen dat een op het gebied van uw zaak gespecialiseerde advocaat u te woord staat.

Tijdens het inloopspreekuur kunt u gedurende ongeveer een kwartier kosteloos advies van een advocaat krijgen. Dit is voldoende voor een kort advies of voor beantwoording van minder complexe vragen. Mocht u aan dit kwartier niet voldoende hebben, dan kunt u altijd met de advocaat bespreken wat de mogelijkheden zijn voor voortgezette juridische ondersteuning.

Bent u ondernemer? In dat geval kunt u op ons algemeen inloopspreekuur terecht, maar ook op ons speciale inloopspreekuur voor ondernemers. Ook dat is op donderdag, en dan van 16:30 uur tot 17:30 uur.

Klikt u op de volgende link voor de adresgegevens en routebeschrijving van ons kantoor in Alphen aan den Rijn.

© Copyright 2020 In ‘t Veen Advocaten