In 't Veen Advocaten Alphen aan den Rijn en Waddinxveen

Alphen a/d Rijn
0172 - 47 56 77

Waddinxveen
0182- 61 36 22

Inloopspreekuur Alphen aan den Rijn

Inloopspreekuur

Elke donderdag van 17:30 uur tot 18:30 uur houden wij een gratis algemeen inloopspreekuur in Alphen aan den Rijn in ons kantoor in de Baronie. Zowel particulieren als ondernemers kunnen hier zonder afspraak terecht. Eén van onze advocaten zal u te woord staan en uw juridische vragen beantwoorden.

U wordt aangeraden van tevoren even te bellen indien u langs wilt komen op ons inloopspreekuur in Alphen aan den Rijn, maar dit is niet vereist. Indien u echter voorafgaand aangeeft over wat voor zaak u wilt spreken, kunnen wij trachten ervoor te zorgen dat een op het gebied van uw zaak gespecialiseerde advocaat u te woord staat.

Tijdens het inloopspreekuur kunt u gedurende ongeveer een kwartier kosteloos advies van een advocaat krijgen. Dit is voldoende voor een kort advies of voor beantwoording van minder complexe vragen. Mocht u aan dit kwartier niet voldoende hebben, dan kunt u altijd met de advocaat bespreken wat de mogelijkheden zijn voor voortgezette juridische ondersteuning.

Bent u ondernemer? In dat geval kunt u op ons algemeen inloopspreekuur terecht, maar ook op ons speciale inloopspreekuur voor ondernemers. Ook dat is op donderdag, en dan van 16:30 uur tot 17:30 uur.

Klikt u op de volgende link voor de adresgegevens en routebeschrijving van ons kantoor in Alphen aan den Rijn.

Inloopspreekuren

Elke donderdag houden wij een inloopspreekuur. Eén van onze advocaten geeft u tijdens dit spreekuur kosteloos juridisch advies.

Inloopspreekuur Alphen aan den Rijn
Elke donderdag van 17:30 tot 18:30
Meer informatie >

Inloopspreekuur Waddinxveen
Elke donderdag van 17:30 tot 18:30
Meer informatie >

Ondernemersspreekuur
Elke donderdag van 16:30 tot 17:30
Meer informatie >

Vacatures

Recente publicaties

Zoeken

Maak direct een afspraak