In 't Veen Advocaten Alphen aan den Rijn en Waddinxveen

Alphen a/d Rijn
0172 - 47 56 77

Waddinxveen
0182- 61 36 22

Rechtsgebieden

Appartementsrecht

Appartementsrecht

Bent u eigenaar of gebruiker van een appartementsrecht en hebt u een geschil met de bestuurder van de vereniging van eigenaars (VvE)? Bent u bestuurder van een VvE en weigert een van de appartementseigenaren aan zijn financiële verplichtingen te voldoen?

Bent u lid van een VvE en hebt u hinder of overlast van een ander lid van de VvE? Vraagt u zich af of een gedeelte van het appartementencomplex bestemd is voor gemeenschappelijk gebruik of voor privé gebruik? wilt u als bestuurder van de VvE de architectonische eenheid van het appartementencomplex bewaken? Vraagt u zich af waartoe de appartementseigenaren precies zijn verplicht? Bent u het niet eens met de verdeelsleutel van de schulden en de kosten van de VvE? Wilt u het voorschot of de eindafrekening van de verplichte bijdrage incasseren van een weigerachtige appartementseigenaar? Vraagt u zich af of uw bovenbuurman een “harde parketvloer” mag hebben en uw naaste buurvrouw een blaffende hond?

Weigeren de andere appartementseigenaren u toestemming te geven voor een aanpassing of verbouwing van uw appartementsrecht en wilt u daarvoor in de plaats machtiging van de kantonrechter verzoeken? Vindt u dat een besluit van (de bestuurder van) de VvE in strijd is met de wet, de akte van splitsing, de statuten, het huishoudelijk reglement of de redelijkheid en billijkheid en wilt u dat besluit laten vernietigen, althans laten vaststellen dat dit besluit nietig is?

In bijvoorbeeld al deze gevallen (en nog vele andere) kan In ’t Veen Advocaten u informeren en adviseren en zo nodig voor u procederen. Wij treden regelmatig op voor zowel appartementseigenaars, als voor (de bestuurder van) de vereniging van eigenaars.

Wilt u meer informatie? Wilt u een eerste inschatting van de haalbaarheid van uw zaak? Bel of mail ons dan en win vrijblijvend informatie in.

ADVOCATEN IN DIT RECHTSGEBIED

Op de inhoud van deze pagina en op het gebruik van deze website zijn algemene voorwaarden van toepassing.

Inloopspreekuren

Elke donderdag houden wij een inloopspreekuur. Eén van onze advocaten geeft u tijdens dit spreekuur kosteloos juridisch advies.

Inloopspreekuur Alphen aan den Rijn
Elke donderdag van 17:30 tot 18:30
Meer informatie >

Inloopspreekuur Waddinxveen
Elke donderdag van 17:30 tot 18:30
Meer informatie >

Ondernemersspreekuur
Elke donderdag van 16:30 tot 17:30
Meer informatie >

Vacatures

Recente publicaties

Zoeken

Maak direct een afspraak