In 't Veen Advocaten Alphen aan den Rijn en Waddinxveen

Alphen a/d Rijn
0172 - 47 56 77

Waddinxveen
0182- 61 36 22

Rechtsgebieden

Familierecht

Familierecht

Bent u betrokken bij een echtscheiding, bij een beëindiging van een geregistreerd partnerschap of een ongehuwde relatie of samenleving? Hebt u een geschil op het gebied van ouderlijk gezag, een zorg- en contactregeling of een omgangsregeling?

Bestaat onduidelijk over de hoogte van kinderalimentatie en/of partneralimentatie of de behoefte daaraan?

Wordt u geconfronteerd met een verdeling van bijvoorbeeld een gemeenschap van goederen of een gemeenschappelijk eigendom dan wel een afwikkeling van huwelijkse voorwaarden, zoals een periodiek verrekenbeding en/of een finaal  verrekenbeding?

In bovengenoemde situaties alsmede in alle overige situaties die betrekking hebben op het personen- en familierecht, kan In ‘t Veen Advocaten u deskundig informeren en adviseren. Indien nodig zal In ‘t Veen Advocaten voor u procederen. In ‘t Veen Advocaten treedt zowel op voor ondernemers als voor particulieren die met familierechtelijke kwesties in aanraking (dreigen te) komen en heeft een ruime ervaring met alle daarbij voorkomende onderwerpen en geschilpunten.

Bovendien bestaat bij In ‘t Veen Advocaten de mogelijkheid deel te nemen aan mediation door middel van geregistreerde MfN-register mediators. In geval van mediation zal worden getracht een minnelijke schikking te bereiken waarbij de gemeenschappelijke belangen van partijen als uitgangspunt worden genomen.

Wilt u meer informatie? Wilt u een inschatting van de haalbaarheid van uw zaak? Bel of mail ons dan en win vrijblijvend informatie in.

ADVOCATEN IN DIT RECHTSGEBIED

Op de inhoud van deze pagina en op het gebruik van deze website zijn algemene voorwaarden van toepassing.

Inloopspreekuren

Elke donderdag houden wij een inloopspreekuur. Eén van onze advocaten geeft u tijdens dit spreekuur kosteloos juridisch advies.

Inloopspreekuur Alphen aan den Rijn
Elke donderdag van 17:30 tot 18:30
Meer informatie >

Inloopspreekuur Waddinxveen
Elke donderdag van 17:30 tot 18:30
Meer informatie >

Ondernemersspreekuur
Elke donderdag van 16:30 tot 17:30
Meer informatie >

Vacatures

Recente publicaties

Zoeken

Maak direct een afspraak