In 't Veen Advocaten Alphen aan den Rijn en Waddinxveen

Alphen a/d Rijn
0172 - 47 56 77

Waddinxveen
0182- 61 36 22

Medewerkers

Mr. R.F. van Galen

Mr. R.F. van Galen

Ruben van Galen

Mr. R.F. (Ruben) van Galen (1996) is afgestudeerd op het gebied van het civiel recht. Hij is in mei 2022 beëdigd en sinds juni 2022 als advocaat verbonden aan In ’t Veen Advocaten.

Gedurende zijn studie aan de Universiteit Leiden heeft Van Galen juridische praktijkervaring opgedaan bij verschillende Haagse organisaties. Daarnaast is hij actief geweest in de politiek. Van Galen heeft zich op de universiteit gespecialiseerd in het familievermogensrecht en het huurrecht. Na zijn studie heeft Van Galen bij een notariskantoor gewerkt, waar hij zich in het bijzonder heeft verdiept in de juridische en financiële aspecten van het personen- en familierecht. Daarna maakte hij de overstap naar de advocatuur.

Van Galen houdt zich bij In ’t Veen Advocaten vooral bezig met zaken op het gebied van het personen- en familierecht en het huurrecht. Hij hecht er belang aan cliënten eerlijk, begripvol en daadkrachtig bij te staan. Als belangenbehartiger vindt Van Galen het belangrijk dat juridische problemen kundig worden opgelost en impasses worden doorbroken. Dat betekent in de praktijk dat Van Galen graag voor zijn cliënten naar de rechter gaat, maar als het kan, dan komt hij liever in onderling overleg tot een duurzame oplossing.

Naast het familierecht en het huurrecht, houdt Van Galen zich ook bezig met zaken op het gebied van het verbintenissenrecht, consumentenrecht, aansprakelijkheidsrecht en schuldsaneringsrecht.

Rechtsgebieden

Wat te doen bij gebreken aan een huurwoning?

Geplaatst op: 13 maart 2024

De huurovereenkomst van de overleden huurder voortzetten

Geplaatst op: 12 september 2023

Wie mag in de huurwoning blijven wonen?

Geplaatst op: 24 oktober 2022

Zoeken

Maak direct een afspraak