In 't Veen Advocaten Alphen aan den Rijn en Waddinxveen

Alphen a/d Rijn
0172 - 47 56 77

Waddinxveen
0182- 61 36 22

Rechtsgebieden

Arbeidsrecht

Arbeidsrecht

Wilt u een arbeidsovereenkomst laten opstellen of laten checken of de arbeidsovereenkomsten die u hanteert nog wel up-to-date zijn en zijn aangepast aan de gewijzigde wetgeving? Leg uw arbeidsovereenkomst dan aan ons voor.
Wilt u een medewerker ontslag verlenen wegens bedrijfseconomische redenen, disfunctioneren, werkweigering of diefstal? Wij kunnen u adviseren over de juiste ontslagroute of u bijstaan bij het voeren van onderhandelingen over de beëindiging van de arbeidsovereenkomst en het opstellen van een vaststellingsovereenkomst.

Wilt u een werknemer een andere functie aanbieden en vraagt u zich af of dat kan? Vraag ons vooraf advies, zodat uw aanbod goed gemotiveerd aan de werknemer kan worden voorgelegd en voldoet aan de eisen van redelijkheid.

Bent u werknemer en is u ontslag aangezegd of bent u op staande voet ontslagen? Laat ons verweer voeren tegen het ontslag of laat ons onderhandelen over de voorwaarden waaronder ontslag acceptabel is. Ook in het geval u op non-actief wordt gesteld, is het raadzaam snel te protesteren en actie te ondernemen. Wij kunnen u adviseren en bijstaan in een procedure.

Heeft u een vaststellingsovereenkomst / beëindigingsovereenkomst voorgelegd gekregen van uw werkgever? U kunt die inhoudelijk laten toetsen door onze deskundige advocaten. Is de juiste opzegtermijn in acht genomen en is een correcte vergoeding berekend? Vraag het na voordat u tekent.

Wilt u meer informatie? Wilt u een eerste inschatting van de haalbaarheid van uw zaak? Bel of mail ons dan en win vrijblijvend informatie in.

ADVOCATEN IN DIT RECHTSGEBIED

Op de inhoud van deze pagina en op het gebruik van deze website zijn algemene voorwaarden van toepassing.

Inloopspreekuren

Elke donderdag houden wij een inloopspreekuur. Eén van onze advocaten geeft u tijdens dit spreekuur kosteloos juridisch advies.

Inloopspreekuur Alphen aan den Rijn
Elke donderdag van 17:30 tot 18:30
Meer informatie >

Inloopspreekuur Waddinxveen
Elke donderdag van 17:30 tot 18:30
Meer informatie >

Ondernemersspreekuur
Elke donderdag van 16:30 tot 17:30
Meer informatie >

Vacatures

Recente publicaties

Zoeken

Maak direct een afspraak