Alphen a/d Rijn
0172 - 47 56 77

Waddinxveen
0182- 61 36 22

Inloopspreekuur voor ondernemers

Ondernemers

Wekelijks houden wij een algemeen inloopspreekuur op donderdag. Hoewel ondernemers ook daar welkom zijn, hebben wij voor ondernemers ook een speciaal inloopspreekuur.

Vanwege het feit dat het coronavirus weer flink om zich heen grijpt en het aantal besmettingen snel toeneemt, hebben wij extra veiligheidsmaatregelen genomen voor ons inloopspreekuur. U bent nog steeds welkom bij ons op kantoor voor het inloopspreekuur, mits u geen klachten heeft die verband kunnen houden met het coronavirus én u een geldige 3G-QR-code kunt laten zien. Indien u daarover niet beschikt, kunt u nog steeds gebruik maken van ons inloopspreekuur, maar dan uitsluitend telefonisch. U kunt ons kantoor dan bellen om uw vragen te stellen. Tijdens het inloopspreekuur waarborgen wij bovendien dat iedereen anderhalve meter afstand kan bewaren, ook indien u even moet wachten totdat u aan de beurt bent.

Het inloopspreekuur voor ondernemers is elke donderdagmiddag van 16:30 uur tot 17:30 uur op onze vestiging in Alphen aan den Rijn. Aangezien vanaf 17:30 uur het algemene inloopspreekuur is, waar ondernemers ook welkom zijn, kunnen ondernemers effectief van 16:30 uur tot 18:30 uur bij ons langskomen voor gratis juridisch advies van één van onze advocaten.

Tijdens het inloopspreekuur zullen altijd één of meer advocaten aanwezig zijn die gespecialiseerd zijn in ondernemerskwesties. Dat kan gaan om uiteenlopende onderwerpen, zoals contracten en algemene voorwaarden, incasso van vorderingen, bedrijfsmatige huur en verhuur of intellectueel eigendomsrecht. Ook kunnen wij u adviseren over kwesties die te maken hebben met vennootschappen, verenigingen of stichtingen. Andere onderwerpen waar u als ondernemer mee te maken heeft, kunt u uiteraard ook met ons bespreken.

Tijdens het inloopspreekuur wordt circa een kwartier tot een half uur uitgetrokken voor een gesprek. Dit is voldoende voor een kort advies of voor beantwoording van minder complexe vragen. Mocht u aan dit kwartier niet voldoende hebben, dan kunt u altijd met de advocaat bespreken wat de mogelijkheden zijn voor voortgezette juridische ondersteuning.

Indien u niet in de gelegenheid bent ons inloopspreekuur te bezoeken, kunt u altijd even contact met ons opnemen. Wij kunnen het wel zo regelen dat u dan op een voor u handiger moment kunt langskomen. Ook dan heeft u een kort adviesgesprek met een gespecialiseerde advocaat in het kader van ons inloopspreekuur voor ondernemers.

Klikt u op de volgende link voor de adresgegevens en routebeschrijving van ons kantoor in Alphen aan den Rijn.

Inloopspreekuren

Elke donderdag houden wij een inloopspreekuur. Eén van onze advocaten geeft u tijdens dit spreekuur kosteloos juridisch advies.

Inloopspreekuur Alphen aan den Rijn
Elke donderdag van 17:30 tot 18:30
Meer informatie >

Inloopspreekuur Waddinxveen
Elke donderdag van 17:30 tot 18:30
Meer informatie >

Ondernemersspreekuur
Elke donderdag van 16:30 tot 17:30
Meer informatie >

Vacatures

Recente publicaties

Zoeken

Maak direct een afspraak