Mail algemeen
info@intveenadvocaten.nl

Alphen a/d Rijn
0172 - 47 56 77

Waddinxveen
0182- 61 36 22

Inloopspreekuur voor ondernemers

Wekelijks houden wij een algemeen inloopspreekuur op donderdag, zowel op onze vestiging in Alphen aan den Rijn als op onze vestiging in Waddinxveen. Hoewel ondernemers ook daar welkom zijn, hebben wij voor ondernemers ook een speciaal inloopspreekuur.

Het inloopspreekuur voor ondernemers wordt gehouden elke donderdagmiddag van 16:30 uur tot 17:30 uur op onze vestiging in Alphen aan den Rijn. Aangezien vanaf 17:30 uur het algemene inloopspreekuur, waar ondernemers ook welkom zijn, gehouden wordt, kunnen ondernemers effectief van 16:30 uur tot 18:30 uur bij ons langskomen voor gratis juridisch advies van één van onze advocaten.

Tijdens het inloopspreekuur zullen altijd één of meer advocaten aanwezig zijn die gespecialiseerd zijn in ondernemerskwesties.

Tijdens het inloopspreekuur wordt, afhankelijk van de drukte, circa een kwartier tot een half uur uitgetrokken voor een gesprek. Dit is voldoende voor een kort advies of voor beantwoording van minder complexe vragen. Mocht u aan dit kwartier niet voldoende hebben, dan kunt u altijd met de advocaat bespreken wat de mogelijkheden zijn voor voortgezette juridische ondersteuning.

Klikt u op de volgende link voor de adresgegevens en routebeschrijving van ons kantoor in Alphen aan den Rijn.

© Copyright 2019 In ‘t Veen Advocaten