In 't Veen Advocaten Alphen aan den Rijn en Waddinxveen

Alphen a/d Rijn
0172 - 47 56 77

Waddinxveen
0182- 61 36 22

Rechtsgebieden

Letselschaderecht

Letselschaderecht

Heeft u een verkeersongeval gehad en letsel opgelopen? Bent u op uw werk gewond geraakt en wilt u weten of u de schade op de werkgever kunt verhalen? Bent u getuige geweest van een schokkende gebeurtenis en heeft u hieraan psychisch letsel overgehouden? Bent u slachtoffer geweest van een strafbaar feit?

Wordt u aansprakelijk gesteld voor letselschade? Hebt u een verwonding opgelopen door het handelen of nalaten van een ander of bent u hierdoor arbeidsongeschikt geraakt?

Wij treden op voor cliënten die letselschade hebben opgelopen, bijvoorbeeld als gevolg van een verkeersongeval, mishandeling of een bedrijfsongeval. Ook cliënten die voor letselschade worden aangesproken en daartegen verweer wensen te voeren staan wij bij. Wij onderhandelen namens onze cliënten over smartengeld, inkomensschade en dergelijke en procederen waar het nodig is.

Wilt u meer informatie? Wilt u een eerste inschatting van de haalbaarheid van uw zaak? Bel of mail ons dan en win vrijblijvend informatie in.

ADVOCATEN IN DIT RECHTSGEBIED

Op de inhoud van deze pagina en op het gebruik van deze website zijn algemene voorwaarden van toepassing.

Inloopspreekuren

Elke donderdag houden wij een inloopspreekuur. Eén van onze advocaten geeft u tijdens dit spreekuur kosteloos juridisch advies.

Inloopspreekuur Alphen aan den Rijn
Elke donderdag van 17:30 tot 18:30
Meer informatie >

Inloopspreekuur Waddinxveen
Elke donderdag van 17:30 tot 18:30
Meer informatie >

Ondernemersspreekuur
Elke donderdag van 16:30 tot 17:30
Meer informatie >

Vacatures

Recente publicaties

Zoeken

Maak direct een afspraak