In 't Veen Advocaten Alphen aan den Rijn en Waddinxveen

Alphen a/d Rijn
0172 - 47 56 77

Waddinxveen
0182- 61 36 22

Medewerkers

Mr. N.E. de Vries

Mr. N.E. de Vries

Noa de Vries

Mr. N.E. (Noa) de Vries (1996) is afgestudeerd op het gebied van het Nederlandse privaatrecht (met als specialisatie het familierecht). Zij is in mei 2022 beëdigd als advocaat en sinds juni 2022 verbonden aan In ’t Veen Advocaten.

Tijdens haar studie aan de Vrije Universiteit van Amsterdam hield zij zich voornamelijk bezig met het personen- en familierecht en het strafrecht. Hierdoor heeft zij een passie ontwikkeld voor het familierecht en besloot zij als advocaat zich primair op dit gebied te willen bewegen.

Voordat De Vries het team van In ’t Veen Advocaten kwam versterken, is zij enkele jaren als juridisch specialist werkzaam geweest bij DAS Rechtsbijstandsverzekering. Daar heeft zij verzekerden juridisch geadviseerd en hen geholpen met het vinden van juiste en passende rechtshulp. Daarnaast heeft De Vries tijdens haar studie als vrijwilligster gewerkt bij de Stichting Juridisch Spreekuur Gedetineerden te Amsterdam. Daar gaf zij gedetineerden juridisch advies in de gevangenissen Schiphol, Lelystad en Alphen aan den Rijn.

De Vries houdt zich met name bezig met het personen- en familierecht. Daarnaast behandelt zij ook zaken op het gebied van het verbintenissenrecht, het consumentenrecht, het aansprakelijkheidsrecht en het schuldsaneringsrecht.

Rechtsgebieden

Omgang tussen grootouders en kleinkind

Geplaatst op: 10 april 2024

Tienermoeder: de meerderjarigheidsverklaring

Geplaatst op: 16 augustus 2023

Het klemcriterium bij beëindiging gezamenlijk gezag

Geplaatst op: 13 december 2022

Zoeken

Maak direct een afspraak