In 't Veen Advocaten Alphen aan den Rijn en Waddinxveen

Alphen a/d Rijn
0172 - 47 56 77

Waddinxveen
0182- 61 36 22

Coaching

Coaching door een advocaat

U heeft een juridisch geschil of u ziet aankomen dat dit zal ontstaan en u wilt graag weten hoe u daarmee om moet gaan. U vreest dat betrokkenheid van een advocaat de zaak alleen maar zal escaleren. Wellicht is coaching door een advocaat dan iets voor u.
 

Coaching door een advocaat houdt kort gezegd in dat u een advocaat beschikbaar hebt om u te adviseren en om mee te sparren, zonder dat die advocaat contact heeft met uw wederpartij.

COACHING DOOR EEN ADVOCAAT

Indien sprake is van een (juridisch) conflict, kan betrokkenheid van een advocaat de zaak soms verder doen escaleren. Bemoeienis van een advocaat kan uw wederpartij op scherp zetten of hem of haar aanleiding geven ook zelf een advocaat aan te zoeken. Maar misschien wilt u alleen maar weten hoe u in bepaalde gevallen het beste kunt handelen en wilt u zelf de regie houden. De advocaat kan u dan assisteren op de achtergrond zonder dat de zaak hierdoor escaleert.

De advocaat kan ook op de achtergrond veel voor u betekenen. Hij of zij kan u adviseren, u helpen bij het nemen van de juiste beslissingen, bij het opstellen of redigeren van (juridische) documenten of correspondentie, bij het uitleggen van uw rechtspositie of bij het bepalen van een strategie. Zo kunt u ervoor kiezen zelf de gesprekspartner te blijven van uw wederpartij, terwijl u er toch verzekerd van bent dat u de juiste dingen doet.

Mocht op enig moment blijken dat de zaak toch escaleert, dan is uw advocaat op de hoogte en doordat u de kwestie samen met uw advocaat hebt voorbereid, is de kans groot dat de advocaat het geschil voor u dan alsnog tot een goed einde kan brengen.

RECHTSGEBIEDEN

Coaching door een advocaat kan op de meeste rechtsgebieden plaatsvinden. Wilt u zien of coaching door een advocaat voor u misschien wat zou kunnen zijn en op welke wijze de advocaat u van dienst zou kunnen zijn? Neemt u dan vooral vrijblijvend contact met ons op zodat wij kunnen bezien wat wij voor u kunnen betekenen.

Inloopspreekuren

Elke donderdag houden wij een inloopspreekuur. Eén van onze advocaten geeft u tijdens dit spreekuur kosteloos juridisch advies.

Inloopspreekuur Alphen aan den Rijn
Elke donderdag van 17:30 tot 18:30
Meer informatie >

Inloopspreekuur Waddinxveen
Elke donderdag van 17:30 tot 18:30
Meer informatie >

Ondernemersspreekuur
Elke donderdag van 16:30 tot 17:30
Meer informatie >

Vacatures

Recente publicaties

Zoeken

Maak direct een afspraak