In 't Veen Advocaten Alphen aan den Rijn en Waddinxveen

Alphen a/d Rijn
0172 - 47 56 77

Waddinxveen
0182- 61 36 22

Medewerkers

Mr. L.P.M. Eenens

Mr. L.P.M. Eenens

loekg

Mr. L.P.M. (Loek) Eenens (1959) is opgegroeid in het Zuid-Limburgse Kerkrade. In 1978 deed hij eindexamen alpha aan het aldaar gevestigde Gymnasium Rolduc. Daarna studeerde hij rechtsgeleerdheid aan de Universiteit Leiden.

Na een levendige studententijd haalde hij in 1984 zijn doctoraal. In hetzelfde jaar werd hij beëdigd als advocaat. Sindsdien is hij verbonden aan In ’t Veen Advocaten. Van 1990 tot 2020 maakte hij deel uit van de maatschap In ’t Veen Advocaten.

Eenens is bestuurlijk actief geweest voor onder meer de Nederlandse Orde van Advocaten als lid van het College van Afgevaardigden, de Haagse Orde van Advocaten als lid van de raad van toezicht en voor Balieplus, de serviceorganisatie voor de advocatuur, als bestuurslid van de Stichting Serviceorganisatie voor Advocaten. Hij is voorts lid geweest van de Raad van Discipline in het ressort Den Haag, de tuchtrechter voor de advocatuur.

Sinds 1 januari 2024 is Eenens geen advocaat meer. Hij is nu uitsluitend nog als adviseur aan In ’t Veen Advocaten verbonden. Hij behandelt zelf geen zaken meer, maar staat de advocaten van In ’t Veen Advocaten met raad en daad terzijde en fungeert als hun klankbord.

Ondernemers: voorkomt aansprakelijkheid en publiceert tijdig uw jaarrekening!

Geplaatst op: 7 december 2017

De rol van de advocaat bij een overdracht van een onderneming

Geplaatst op: 15 oktober 2014

Zoeken

Maak direct een afspraak