In 't Veen Advocaten Alphen aan den Rijn en Waddinxveen

Alphen a/d Rijn
0172 - 47 56 77

Waddinxveen
0182- 61 36 22

Open inloopspreekuur wordt hervat!

Al sinds jaren heeft ons kantoor een open inloopspreekuur, waar iedereen terecht kan voor een gratis adviesgesprek met een van onze advocaten. Vanwege het coronavirus waren wij genoodzaakt het (fysieke) inloopspreekuur op te schorten. Inlopen was alleen nog telefonisch mogelijk. Met ingang van 7 oktober 2021 hervatten wij nu echter het fysieke inloopspreekuur.

Het open inloopspreekuur vindt plaats iedere donderdag van 17:30 uur tot 18:30 uur. Op onze vestiging in Alphen aan den Rijn bent u welkom om langs te komen. Hoewel wij wel adviseren van tevoren even te bellen, is dat niet noodzakelijk. Op ons bezoekadres in Waddinxveen bent u uiteraard ook welkom, alleen kunt u daar uitsluitend terecht na het maken van een telefonische afspraak. Belt u ons op 0172-475677 voor het maken van een afspraak.

Speciaal voor ondernemers hebben wij het ondernemersspreekuur. Dat begint iedere donderdag om 16:30 en duurt (eveneens) tot 18:30 uur. Ook hier kunt u zonder afspraak terecht, tenzij u langs wilt komen op ons bezoekadres in Waddinxveen.

Update 25 november 2021: vanwege het feit dat het coronavirus weer flink om zich heen grijpt en het aantal besmettingen snel toeneemt, hebben wij extra veiligheidsmaatregelen genomen voor ons inloopspreekuur. U bent nog steeds welkom bij ons op kantoor voor het inloopspreekuur, mits u geen klachten heeft die verband kunnen houden met het coronavirus én u een geldige 3G-QR-code kunt laten zien. Indien u daarover niet beschikt, kunt u nog steeds gebruik maken van ons inloopspreekuur, maar dan uitsluitend telefonisch. U kunt ons kantoor dan bellen om uw vragen te stellen. Tijdens het inloopspreekuur waarborgen wij bovendien dat iedereen anderhalve meter afstand kan bewaren, ook indien u even moet wachten totdat u aan de beurt bent.

Op de inhoud van deze pagina en op het gebruik van deze website zijn algemene voorwaarden van toepassing.

Mr. Barend Deitmers komt ons team versterken!

Geplaatst op: 4 september 2023

Mr. Van Galen en mr. De Vries komen ons team versterken!

Geplaatst op: 24 mei 2022

Open inloopspreekuur wordt hervat!

Geplaatst op: 29 september 2021

Stelplicht en bewijslast in civiele procedures

Geplaatst op: 28 februari 2020

Bezoeklocatie in Waddinxveen gerealiseerd

Geplaatst op: 19 december 2019

Inloopspreekuren

Elke donderdag houden wij een inloopspreekuur. Eén van onze advocaten geeft u tijdens dit spreekuur kosteloos juridisch advies.

Inloopspreekuur Alphen aan den Rijn
Elke donderdag van 17:30 tot 18:30
Meer informatie >

Inloopspreekuur Waddinxveen
Elke donderdag van 17:30 tot 18:30
Meer informatie >

Ondernemersspreekuur
Elke donderdag van 16:30 tot 17:30
Meer informatie >

Zoeken

Maak direct een afspraak