In 't Veen Advocaten Alphen aan den Rijn en Waddinxveen

Alphen a/d Rijn
0172 - 47 56 77

Waddinxveen
0182- 61 36 22

Bezoeklocatie in Waddinxveen gerealiseerd

Jarenlang is ons kantoor gevestigd geweest aan de Mozartlaan 46a in Waddinxveen. Begin december 2019 verplaatsten wij de operationele activiteiten van deze vestiging naar onze vestiging in Alphen aan den Rijn. Om voor onze cliënten in Waddinxveen en omstreken zo weinig mogelijk te laten veranderen, hebben wij een bezoeklocatie in Waddinxveen gerealiseerd, in het Baccara-gebouw aan de Coenecoop 4.

Sinds jaar en dag heeft In ’t Veen Advocaten een voortdurend bemande vestiging gehad in Waddinxveen, in het voormalige politiebureau. Wij kregen de mogelijkheid onze bestaande kantoorruimte in de Baronie te Alphen aan den Rijn uit te breiden, waardoor wij de Waddinxveense vestiging in Alphen hebben ondergebracht. Omdat wij verbonden zijn en willen blijven met Waddinxveen, hebben wij nu een bezoeklocatie gerealiseerd in het Baccara-gebouw aan de Coenecoop.

Baccara-gebouw

Het Baccara-gebouw bevindt zich aan het adres Coenecoop 4 te Waddinxveen. Het is derhalve niet veraf gelegen van het nieuwe winkelcentrum Gouweplein. Het is met het openbaar vervoer goed te bereiken en er is ook voldoende parkeergelegenheid.

Het gaat om een bedrijfsverzamelgebouw, wat betekent dat er meerdere ondernemingen in het gebouw zijn gevestigd.

afspraak maken in Waddinxveen?

Onze ruimte in het Baccara-gebouw is, als gezegd, een bezoekadres en is dus niet permanent bemand. Indien u op ons bezoekadres in Waddinxveen met een van onze advocaten wilt spreken, kan dit daarom alleen op afspraak. Wilt u een afspraak maken op ons bezoekadres in Waddinxveen? U kunt dan gewoon contact met ons opnemen en aan uw advocaat aangeven dat u graag in Waddinxveen wilt afspreken. Als u buiten op onze bel drukt, zal de deur voor u worden opengedaan. U kunt dan plaatsnemen in de comfortabele lobby van het gebouw, alwaar uw advocaat u zal ophalen.

Omdat wij verbonden zijn en willen blijven met Waddinxveen, hebben wij nu een bezoeklocatie gerealiseerd in het Baccara-gebouw aan de Coenecoop.

overige contactgegevens Waddinxveen

Aangezien wij alle operationele activiteiten van onze voormalige vestiging in Waddinxveen hebben verplaatst naar onze vestiging in Alphen aan den Rijn, kunt u al onze advocaten telefonisch, per fax of per post gewoon bereiken in Alphen aan den Rijn. Het Waddinxveense correspondentieadres en het Waddinxveense faxnummer zal op termijn komen te vervallen.

Op de inhoud van deze pagina en op het gebruik van deze website zijn algemene voorwaarden van toepassing.

Mr. Barend Deitmers komt ons team versterken!

Geplaatst op: 4 september 2023

Mr. Van Galen en mr. De Vries komen ons team versterken!

Geplaatst op: 24 mei 2022

Open inloopspreekuur wordt hervat!

Geplaatst op: 29 september 2021

Stelplicht en bewijslast in civiele procedures

Geplaatst op: 28 februari 2020

Bezoeklocatie in Waddinxveen gerealiseerd

Geplaatst op: 19 december 2019

Inloopspreekuren

Elke donderdag houden wij een inloopspreekuur. Eén van onze advocaten geeft u tijdens dit spreekuur kosteloos juridisch advies.

Inloopspreekuur Alphen aan den Rijn
Elke donderdag van 17:30 tot 18:30
Meer informatie >

Inloopspreekuur Waddinxveen
Elke donderdag van 17:30 tot 18:30
Meer informatie >

Ondernemersspreekuur
Elke donderdag van 16:30 tot 17:30
Meer informatie >

Zoeken

Maak direct een afspraak