In 't Veen Advocaten Alphen aan den Rijn en Waddinxveen

Alphen a/d Rijn
0172 - 47 56 77

Waddinxveen
0182- 61 36 22

Belangrijke veranderingen op ons kantoor in Waddinxveen

Jarenlang is ons kantoor gevestigd geweest aan de Mozartlaan 46a in Waddinxveen. Begin december 2019 verplaatsen wij de operationele activiteiten van deze vestiging naar onze vestiging in Alphen aan den Rijn. Voor onze cliënten in Waddinxveen en omstreken verandert er niet veel.

Ons Waddinxveense kantoor is sinds jaar en dag gevestigd geweest in het voormalige politiebureau te Waddinxveen, aan het adres Mozartlaan 46a. Met als aanleiding dat wij de mogelijkheid kregen onze kantoorruimte in de Baronie in Alphen uit te breiden, besloten wij de operationele activiteiten van de Waddinxveense vestiging (kantoorruimte, secretariaat, administratie) te verplaatsen naar de Baronie in Alphen.

uitbreiding kantoorruimte Baronie

Op 29 maart 2016 is onze Alphense vestiging verhuisd naar de voormalige cacao- en chocoladefabriek de Baronie. Deze voormalige fabriek is in 2001 gesloten en daarna aanvankelijk in verval geraakt. Enkele jaren geleden zijn het pand en de directe omgeving gerenoveerd en vormen nu een goed bereikbaar gebied waar winkels en kantoren gevestigd zijn en waar mensen wonen. De Baronie heeft bovendien een uitstekende parkeergarage, waar de eerste anderhalf uur gratis kan worden geparkeerd.

Dit jaar werd ons de mogelijkheid geboden de eigentijdse kantoorruimte die wij reeds in de Baronie gebruiken, bijna te verdubbelen. Dit vormde voor ons aanleiding voor de beslissing de operationele activiteiten van onze beide vestigingen samen te voegen. De nieuwe kantoorruimte is zowel via een interne doorgang als via een externe entree bereikbaar. Wij zullen de bezoekers in Alphen echter blijven ontvangen via de hoofdingang.

verbondenheid met Waddinxveen blijft

Onze verbondenheid met de regio Waddinxveen blijft uiteraard. Wij realiseren een bezoekadres in Waddinxveen waar wij onze cliënten uit Waddinxveen en omstreken kunnen ontvangen. Zodra dit bezoekadres beschikbaar is, zullen wij u daarover informeren. Tot dat moment bent u uiteraard van harte welkom op ons uitgebreide kantoor in de Baronie in Alphen aan den Rijn, ontvangen wij u graag op ons bezoekadres in het aangrenzende Boskoop aan het Pastoor Daalmansplantsoen 43, of komen wij bij u langs.

Dit jaar werd ons de mogelijkheid geboden de eigentijdse kantoorruimte die wij reeds in de Baronie gebruiken, bijna te verdubbelen. Dit vormde voor ons aanleiding voor de beslissing de operationele activiteiten van onze beide vestigingen samen te voegen.

verhuizing

Ten gevolge van de integratie zijn wij op 5 en 6 december 2019 wat minder goed bereikbaar. Vanaf 9 december 2019 is de integratie een feit en zijn wij u graag in Waddinxveen, Boskoop en Alphen aan den Rijn (en omstreken) vanouds van dienst.

wijziging in contactgegevens

Als gezegd realiseren wij een bezoekadres in Waddinxveen, waarover wij u nog nader zullen informeren. Tot die tijd kunt u ons altijd bezoeken in Alphen aan den Rijn en op afspraak in Boskoop. Als gezegd kunnen wij ook op afspraak bij u langskomen. De adres- en contactgegevens voor de Alphense vestiging zijn ongewijzigd en blijven dus:

In ’t Veen Advocaten
Baronie 38
2404 XG ALPHEN AAN DEN RIJN
telefoon: 0172 – 47 56 77
fax: 0172 – 47 32 94
e-mail: info@intveenadvocaten.nl

Ook kunt u ons blijven bereiken via het vertrouwde telefoon- en faxnummer in Waddinxveen:

telefoon: 0182 – 61 36 22
fax: 0182 – 61 10 95

Post kunt u zenden naar het Alphense correspondentieadres, van waaruit deze zal worden gedistribueerd:

In ’t Veen Advocaten
Postbus 335
2400 AH ALPHEN AAN DEN RIJN

Onze e-mailadressen blijven vanzelfsprekend ongewijzigd.

Op de inhoud van deze pagina en op het gebruik van deze website zijn algemene voorwaarden van toepassing.

Mr. Barend Deitmers komt ons team versterken!

Geplaatst op: 4 september 2023

Mr. Van Galen en mr. De Vries komen ons team versterken!

Geplaatst op: 24 mei 2022

Open inloopspreekuur wordt hervat!

Geplaatst op: 29 september 2021

Stelplicht en bewijslast in civiele procedures

Geplaatst op: 28 februari 2020

Bezoeklocatie in Waddinxveen gerealiseerd

Geplaatst op: 19 december 2019

Inloopspreekuren

Elke donderdag houden wij een inloopspreekuur. Eén van onze advocaten geeft u tijdens dit spreekuur kosteloos juridisch advies.

Inloopspreekuur Alphen aan den Rijn
Elke donderdag van 17:30 tot 18:30
Meer informatie >

Inloopspreekuur Waddinxveen
Elke donderdag van 17:30 tot 18:30
Meer informatie >

Ondernemersspreekuur
Elke donderdag van 16:30 tot 17:30
Meer informatie >

Zoeken

Maak direct een afspraak