Bent u betrokken bij een echtscheiding, bij een beëindiging van een geregistreerd partnerschap of een ongehuwde relatie of samenleving? Hebt u een geschil op het gebied van ouderlijk gezag, een zorg- en contactregeling of een omgangsregeling?

Bestaat onduidelijk over de hoogte van kinderalimentatie en/of partneralimentatie of de behoefte daaraan?

Wordt u geconfronteerd met een verdeling van bijvoorbeeld een gemeenschap van goederen of een gemeenschappelijk eigendom dan wel een afwikkeling van huwelijkse voorwaarden, zoals een periodiek verrekenbeding en/of een finaal  verrekenbeding?

In bovengenoemde situaties alsmede in alle overige situaties die betrekking hebben op het personen- en familierecht, kan In ‘t Veen Advocaten u deskundig informeren en adviseren. Indien nodig zal In ‘t Veen Advocaten voor u procederen. In ‘t Veen Advocaten treedt zowel op voor ondernemers als voor particulieren die met familierechtelijke kwesties in aanraking (dreigen te) komen en heeft een ruime ervaring met alle daarbij voorkomende onderwerpen en geschilpunten.

Bovendien bestaat bij In ‘t Veen Advocaten de mogelijkheid deel te nemen aan mediation door middel van geregistreerde MfN-register mediators. In geval van mediation zal worden getracht een minnelijke schikking te bereiken waarbij de gemeenschappelijke belangen van partijen als uitgangspunt worden genomen.

Wilt u meer informatie? Wilt u een inschatting van de haalbaarheid van uw zaak? Bel of mail ons dan en win vrijblijvend informatie in.