In 't Veen Advocaten Alphen aan den Rijn en Waddinxveen

Alphen a/d Rijn
0172 - 47 56 77

Waddinxveen
0182- 61 36 22

Medewerkers

Mr. B.F. Deitmers

Mr. B.F. Deitmers

Barends

Mr. B.F. Deitmers (1994) is afgestudeerd op het gebied van het arbeidsrecht. Hij is in augustus 2023 beëdigd als advocaat en sindsdien is hij verbonden aan In ’t Veen Advocaten.

Tijdens zijn studententijd was Deitmers actief bij verscheidene verenigingen en heeft hij een jaar bij zowel een studie- als bij een studentenvereniging in het bestuur gezeten. Daarnaast is hij al enkele jaren actief als vrijwilliger bij de Stichting Vakantiespelen in het Dijkgatbos in de Wieringermeer. Verder bouldert, squasht, wandelt en kookt hij graag in zijn vrije tijd.

Na zijn studie was Deitmers werkzaam bij de FNV en in het verzekeringswezen. Vervolgens maakte hij de overstap naar de advocatuur. Dit was een lang gekoesterde droom van Deitmers; de advocaat houdt zich immers bij uitstek bezig met recht en onrecht. Deitmers kan hier zijn enthousiasme en energie in kwijt.

Deitmers houdt zich vooral bezig met het algemeen vermogensrecht en ondernemingsrecht. Daarnaast houdt Deitmers zich ook bezig met zaken op het gebied van het erfrecht en consumentenrecht.

Bestuurdersaansprakelijkheid bij een stichting

Geplaatst op: 2 november 2023

Mr. Barend Deitmers komt ons team versterken!

Geplaatst op: 4 september 2023

Zoeken

Maak direct een afspraak