In 't Veen Advocaten Alphen aan den Rijn en Waddinxveen

Alphen a/d Rijn
0172 - 47 56 77

Waddinxveen
0182- 61 36 22

Werken als advocaat bij In ’t Veen Advocaten

 

In 't Veen Advocaten, Baronie AlphenWat houdt werken als advocaat bij In ’t Veen Advocaten in? Ons kantoor is een middelgroot regionaal kantoor. Dat betekent dat je snel een eigen praktijk opbouwt met eigen cliënten. Als je niet al je eigen specialisatie hebt, heb je de mogelijkheid je eigen voorkeursgebieden en specialisaties te ontwikkelen. Afwisseling zoveel je wilt.

Binnen je eigen praktijk heb je veel zelfstandigheid en vrijheid. Daar staat tegenover dat wij initiatief en verantwoordelijkheid van je verwachten. Je bent van A tot Z verantwoordelijk voor je praktijk. Dat wil zeggen: van het acquireren van de cliënt tot het archiveren van het dossier. Natuurlijk bieden wij je hierbij de nodige begeleiding en faciliteiten.

de samenwerking

Ondanks het feit dat je een “eigen winkel” hebt, hechten wij ook veel waarde aan samenwerking en overleg. Onze advocaten hebben onderling veel contact. De meeste contacten vinden ongeorganiseerd, rechtstreeks en informeel plaats. Onze advocaten lopen gewoon bij elkaar binnen, om te sparren over een zaak of gewoon voor een praatje. Ook is op kantoor ruimte voor ontspannen contact, bijvoorbeeld tijdens onze borrels of kantooruitjes of gewoon met een potje tafelvoetbal in onze speciaal aangelegde ‘game room’. Maandelijks hebben wij voorts met z’n allen overleg en bespreken we alles wat voor kantoor en onze praktijk van belang is. Onze oudere ervaren advocaten begeleiden intensief de jonge, minder ervaren advocaten.

jouw ontwikkeling

Wij vinden het belangrijk dat jij je als advocaat en als persoon blijft ontwikkelen. Uiteraard volg je niet alleen de verplichte (permante) opleiding, maar doe je meer. Je hebt veel vrijheid in de keuze welke richting je op wilt en welke (specialisatie)cursussen je wilt volgen.

werk en privéleven

Je werk is belangrijk, maar je privéleven ook. Wij werken hard, maar niet te hard. Genoeg tijd voor jezelf, voor anderen, voor ontspanning en voor reflectie is noodzakelijk. Zeker als tegenwicht voor dit verantwoordelijke beroep. Op ons kantoor combineer je een rijk privéleven prima met jouw functie als volwaardig advocaat.

de behoorlijke uitoefening van de advocatuur

Onze advocaten oefenen de advocatuur vanzelfsprekend uit in overeenstemming met de geldende gedragsregels en verordeningen. Jouw gedrag mag het vertrouwen in je eigen beroepsuitoefening, in ons kantoor en in de advocatuur niet schaden. Jij behartigt in vrijheid en in onafhankelijkheid de belangen van je cliënten. Discretie is je tweede natuur. Het belang van de cliënt gaat voor alles, nooit je eigen belang of het belang van ons kantoor.

Wij beschikken over een klachtenregeling om eventuele problemen tussen de cliënt en de advocaat zo snel mogelijk op te lossen. De kwaliteit van onze dienstverlening bewaken wij door protocollen die zijn vastgelegd in ons kantoorhandboek. Ook voeren wij standaard cliënttevredenheidsonderzoeken uit om snel en adequaat te kunnen bijsturen.

flexibiliteit

Natuurlijk hebben wij kantoortijden en uiteraard vinden wij het belangrijk dat onze advocaten voor hun cliënten goed bereikbaar zijn. Dat neemt niet weg dat je veel vrijheid hebt bij het indelen van je tijd en dat ook faciliteiten aanwezig zijn om vanuit huis te kunnen werken. Je hebt de mogelijkheid om (streng beveiligd) digitaal met kantoor te communiceren. Je kan bij al je bestanden, je e-mail, de programmatuur, enzovoorts.

betrokkenheid

Wij vinden het van groot belang dat je betrokken bent. Niet alleen bij je cliënten, de praktijk en kantoor, maar ook bij de maatschappij. Wij hopen dat je van je maatschappelijke betrokkenheid en verantwoordelijkheid blijk geeft door bijvoorbeeld actief te zijn in maatschappelijke organisaties. Waar mogelijk ondersteunen wij deze activiteiten door bijvoorbeeld faciliteiten ter beschikking te stellen of de kosten van het lidmaatschap voor onze rekening te nemen.

verscheidenheid

Onze advocaten vormen geen eenheidsworst, maar een interessante mengeling. Jouw leeftijd, sekse, levensovertuiging en (etnische) afkomst zeggen ons niet zoveel. Het gaat ons om goede mensen die goede advocaten zijn of willen worden.

faciliteiten

Wij stellen alle faciliteiten ter beschikking die voor het zelfstandig en efficiënt voeren van je praktijk nodig zijn, zoals:

  • eigen werkkamer;
  • secretariële ondersteuning;
  • administratieve ondersteuning;
  • automatisering;
  • bibliotheek;
  • thuiswerken.

de arbeidsvoorwaarden

Wij bieden je goede arbeidsvoorwaarden. De beloning hangt af van onder meer je ervaring, opleiding en leeftijd. Als je geen advocaat-stagiaire meer bent, maakt een aantrekkelijke provisieregeling deel uit van je beloning, waardoor je goed kunt verdienen. Uiteraard vergoeden wij verder alle werkgerelateerde onkosten die je maakt. Voor de kleinere uitgaven verstrekken wij je een forfaitaire onkostenvergoeding. Indien je dat wilt, kun je deelnemen aan onze pensioenregeling. Wil je solliciteren of heb je vragen? Wend je dan (bij voorkeur per e-mail) tot mr. drs. H. Warendorp Torringa.

 

Inloopspreekuren

Elke donderdag houden wij een inloopspreekuur. Eén van onze advocaten geeft u tijdens dit spreekuur kosteloos juridisch advies.

Inloopspreekuur Alphen aan den Rijn
Elke donderdag van 17:30 tot 18:30
Meer informatie >

Inloopspreekuur Waddinxveen
Elke donderdag van 17:30 tot 18:30
Meer informatie >

Ondernemersspreekuur
Elke donderdag van 16:30 tot 17:30
Meer informatie >

Vacatures

Recente publicaties

Zoeken

Maak direct een afspraak