Al sinds jaren heeft ons kantoor een open inloopspreekuur, waar iedereen terecht kan voor een gratis adviesgesprek met een van onze advocaten. Vanwege het coronavirus waren wij genoodzaakt het (fysieke) inloopspreekuur op te schorten. Inlopen was alleen nog telefonisch mogelijk. Met ingang van 7 oktober 2021 hervatten wij nu echter het fysieke inloopspreekuur.

Het open inloopspreekuur vindt plaats iedere donderdag van 17:30 uur tot 18:30 uur. Op onze vestiging in Alphen aan den Rijn bent u welkom om langs te komen. Hoewel wij wel adviseren van tevoren even te bellen, is dat niet noodzakelijk. Op ons bezoekadres in Waddinxveen bent u uiteraard ook welkom, alleen kunt u daar uitsluitend terecht na het maken van een telefonische afspraak. Belt u ons op 0172-475677 voor het maken van een afspraak.

Speciaal voor ondernemers hebben wij het ondernemersspreekuur. Dat begint iedere donderdag om 16:30 en duurt (eveneens) tot 18:30 uur. Ook hier kunt u zonder afspraak terecht, tenzij u langs wilt komen op ons bezoekadres in Waddinxveen.

Update 25 november 2021: vanwege het feit dat het coronavirus weer flink om zich heen grijpt en het aantal besmettingen snel toeneemt, hebben wij extra veiligheidsmaatregelen genomen voor ons inloopspreekuur. U bent nog steeds welkom bij ons op kantoor voor het inloopspreekuur, mits u geen klachten heeft die verband kunnen houden met het coronavirus én u een geldige 3G-QR-code kunt laten zien. Indien u daarover niet beschikt, kunt u nog steeds gebruik maken van ons inloopspreekuur, maar dan uitsluitend telefonisch. U kunt ons kantoor dan bellen om uw vragen te stellen. Tijdens het inloopspreekuur waarborgen wij bovendien dat iedereen anderhalve meter afstand kan bewaren, ook indien u even moet wachten totdat u aan de beurt bent.