Jarenlang is ons kantoor gevestigd geweest aan de Mozartlaan 46a in Waddinxveen. Begin december 2019 verplaatsten wij de operationele activiteiten van deze vestiging naar onze vestiging in Alphen aan den Rijn. Om voor onze cliënten in Waddinxveen en omstreken zo weinig mogelijk te laten veranderen, hebben wij een bezoeklocatie in Waddinxveen gerealiseerd, in het Baccara-gebouw aan de Coenecoop 4.

Sinds jaar en dag heeft In ’t Veen Advocaten een voortdurend bemande vestiging gehad in Waddinxveen, in het voormalige politiebureau. Wij kregen de mogelijkheid onze bestaande kantoorruimte in de Baronie te Alphen aan den Rijn uit te breiden, waardoor wij de Waddinxveense vestiging in Alphen hebben ondergebracht. Omdat wij verbonden zijn en willen blijven met Waddinxveen, hebben wij nu een bezoeklocatie gerealiseerd in het Baccara-gebouw aan de Coenecoop.

Baccara-gebouw

Het Baccara-gebouw bevindt zich aan het adres Coenecoop 4 te Waddinxveen. Het is derhalve niet veraf gelegen van het nieuwe winkelcentrum Gouweplein. Het is met het openbaar vervoer goed te bereiken en er is ook voldoende parkeergelegenheid.

Het gaat om een bedrijfsverzamelgebouw, wat betekent dat er meerdere ondernemingen in het gebouw zijn gevestigd.

afspraak maken in Waddinxveen?

Onze ruimte in het Baccara-gebouw is, als gezegd, een bezoekadres en is dus niet permanent bemand. Indien u op ons bezoekadres in Waddinxveen met een van onze advocaten wilt spreken, kan dit daarom alleen op afspraak. Wilt u een afspraak maken op ons bezoekadres in Waddinxveen? U kunt dan gewoon contact met ons opnemen en aan uw advocaat aangeven dat u graag in Waddinxveen wilt afspreken. Als u buiten op onze bel drukt, zal de deur voor u worden opengedaan. U kunt dan plaatsnemen in de comfortabele lobby van het gebouw, alwaar uw advocaat u zal ophalen.

overige contactgegevens Waddinxveen

Aangezien wij alle operationele activiteiten van onze voormalige vestiging in Waddinxveen hebben verplaatst naar onze vestiging in Alphen aan den Rijn, kunt u al onze advocaten telefonisch, per fax of per post gewoon bereiken in Alphen aan den Rijn. Het Waddinxveense correspondentieadres en het Waddinxveense faxnummer zal op termijn komen te vervallen.