Mr. R. (Robin) Vane (1990) is afgestudeerd op het gebied van het Europees en Nederlands privaatrecht (burgerlijk recht). Hij is sinds 2018 advocaat bij In ’t Veen Advocaten.

Voordat Vane het team van In ’t Veen Advocaten kwam versterken, is hij enkele jaren als juridisch medewerker werkzaam geweest bij een advocatenkantoor gespecialiseerd op het gebied van aansprakelijkheids- en letselschaderecht. Daar heeft hij veel kunnen leren over het adviseren in verzekeringsrechtelijke kwesties, die de basis hebben gevormd voor zijn advocatuurlijke passie. Daarnaast heeft Vane tijdens zijn studie diverse bestuursfuncties bekleed binnen een lokale organisatie voor jonge ondernemers.

Ondernemers staat Vane bij in de meest uiteenlopende (juridische) kwesties op het gebied van (bedrijfsmatig) huurrechtwanprestatiealgemene voorwaarden, geschillen met leveranciers en debiteuren, incassorechtwerkgeversaansprakelijkheid en overig contractenrecht.

Ook particulieren worden door Vane daadkrachtig bediend op het gebied van verbintenissenrechtconsumentenrechthuurrecht, verzekeringsrecht, aansprakelijkheidsrechtletselschaderecht en overig contractenrecht.

Naast zijn advocatuurlijke werkzaamheden zet Vane zich onder meer in voor JCI Alphen aan den Rijn, is hij lid van het Ronald McDonald Business Breakfast. Tot slot is Vane nauw betrokken bij de onderneming van zijn partner in de retail c.q. detailhandel.

Vane heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten de rechtsgebieden algemene praktijk (burgerlijk recht) en huurrecht (bedrijfsruimte en woonruimte) geregistreerd. Deze registratie verplicht Vane elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op de geregistreerde rechtsgebieden.