Mw. mr. N. (Nicole) Vis (1991) is afgestudeerd op het gebied van het ondernemingsrecht en het arbeidsrecht. Zij is in november 2020 beëdigd en sinds januari 2021 als advocaat verbonden aan In ’t Veen Advocaten.

Gedurende haar studententijd is Vis actief geweest bij verschillende Leidse juridische verenigingen. Daarnaast heeft zij zich jarenlang ingezet als vrijwilliger bij de Rechtswinkel Alphen aan den Rijn e.o. Daar heeft zij rechtszoekenden voorzien van juridisch advies en diverse bestuursfuncties bekleed.

Na haar studie is Vis werkzaam geweest als bedrijfsjurist bij verschillende bedrijven. Daar heeft zij zich onder andere bezig gehouden met het contractenrecht en het geven van juridisch advies over uiteenlopende interne juridische aangelegenheden. Ook heeft zij bedrijven geadviseerd over diverse vraagstukken op het gebied van het arbeidsrecht. Zo heeft Vis brede juridische kennis en ervaring kunnen opdoen, die zij kan gebruiken in haar praktijk.

Vis houdt zich vooral bezig met het arbeidsrecht en staat zowel bedrijven als particulieren bij op dat gebied. Daarnaast behandelt zij zaken op het gebied van het verbintenissenrecht, consumentenrecht, aansprakelijkheidsrecht, faillissementsrecht en schuldsaneringsrecht (WSNP).