In 't Veen Advocaten Alphen aan den Rijn en Waddinxveen

Alphen a/d Rijn
0172 - 47 56 77

Waddinxveen
0182- 61 36 22

Vacature juridisch secretaresse voor 16 uur

Maak direct een afspraak

Uw zaak, onze expertise

Baronie Alphen

In ’t Veen Advocaten in Alphen aan den Rijn en Waddinxveen is een deskundig en eigenzinnig advocatenkantoor in het Groene Hart. Ons middelgrote advocatenkantoor verstrekt juridische adviezen aan bedrijven, instellingen en particulieren en voert gerechtelijke procedures op de meest voorkomende rechtsgebieden.

Wij staan bedrijven, instellingen en particulieren bij. Daarbij zoeken wij zo nodig de grenzen van het recht op en denken buiten de gangbare denkkaders. Omdat wij maatschappelijk verantwoord ondernemen hoog in het vaandel dragen, doen wij dit in voorkomende gevallen ook op basis van gefinancierde rechtsbijstand.

Onze advocaten in Alphen aan den Rijn en Waddinxveen denken met u mee, zowel op juridisch en praktisch als op financieel gebied. Wij zijn flexibel, betrokken en bieden maatwerk. Tegelijkertijd zijn wij laagdrempelig en streven wij ernaar om als een team met onze cliënten samen te werken. Maatschappelijk verantwoord ondernemen zit in onze genen en dat willen wij graag zo houden. Daarom zien wij het als een maatschappelijke verplichting om ook de lagere inkomens met juridisch advies bij te staan.

De advocaten van In ’t Veen Advocaten hechten eraan een bestendige relatie op te bouwen met hun cliënten. Dit uit zich er onder meer in dat heus niet ieder gewerkt uur of ieder adviesje aan u in rekening wordt gebracht. Op deze manier heeft u voor uw juridische zaken altijd een vast aanspreekpunt. Hierdoor is het mogelijk een vertrouwensrelatie met uw advocaat op te bouwen. Snel schakelen is dan mogelijk en u en uw advocaat hebben soms nog maar aan een half woord genoeg.

Iedere advocaat heeft één of meer rechtsgebieden waarin hij of zij is gespecialiseerd. Naast advocaten zijn er ook advocaat-mediators aan ons kantoor verbonden. Voorts bieden wij diensten aan in de vorm van geschilbeslechting (bindend advies) en coaching.

Inloopspreekuren

Elke donderdag houden wij een inloopspreekuur. Eén van onze advocaten geeft u tijdens dit spreekuur kosteloos juridisch advies.

Inloopspreekuur Alphen aan den Rijn
Elke donderdag van 17:30 tot 18:30
Meer informatie >

Inloopspreekuur Waddinxveen
Elke donderdag van 17:30 tot 18:30
Meer informatie >

Ondernemersspreekuur
Elke donderdag van 16:30 tot 17:30
Meer informatie >

Vacatures

Recente publicaties

Zoeken

Onze specialisaties

Het aloude adagium “pas op voor de kleine lettertjes”, wordt vaak in één zin genoemd als het gaat over algemene voorwaarden. Zowel voor consumenten als voor ondernemers kunnen algemene voorwaarden van invloed zijn op de bedongen prestaties bij een overeenkomst....
30-04-2024
Veel grootouders hebben door omstandigheden geen contact en omgang meer met hun kleinkinderen. Dit verlies van omgang tussen grootouders en kleinkind kan het gevolg zijn van een familieruzie, een echtscheiding, een uithuisplaatsing of het overlijden van één van de kinderen...
10-04-2024

Categorie:

Nederland telde in 2023 in totaal 3.479.588 huurwoningen. Het (ver)huren van een woning brengt rechten en plichten met zich mee, zowel voor de huurder als voor de verhuurder. Een van de belangrijkste plichten van de verhuurder is ervoor te zorgen...
13-03-2024

Categorie:

Maak nu vrijblijvend een afspraak

Maak direct een afspraak